Organizator:

POLAGRA dla gastronomii

Podziel się

Podczas tegorocznej edycji targów POLAGRA planowane jest wiele inspirujących wydarzeń dla kucharzy i restauratorów.

W tym roku podczas POLAGRY naprawdę będzie sporo się działo.

MASTER CLASS SHOW

 

Najważniejszy z punktu widzenia przedstawicieli gastronomii jest powrót do pokazów Master Class Show. Tak, po kilku latach przerwy wracamy do tego projektu dedykowanego kucharzom i restauratorom, który cieszył się ogromnym zainteresowaniem i jestem przekonana, że nadal tak będzie, bo na liście prelegentów same gwiazdy i wysokiej klasy eksperci, w tym:

  • Paweł Salamon – szef kuchni w Pałacu Mierzęcin - zwycięzca Kulinarnego Pucharu Polski 2016,
  • Bartosz Fabiś i Michał Kozłowski z Restauracji Sarbinowska - zwycięzcy Kulinarnego Pucharu Polski 2019,
  • Adam Adamczak z Concordia Taste - finalista TOP CHEF,
  • Józef Sadkiewicz - praktyk i ekspert w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej oraz kulinarnej
  • Ewa Drzewicka - cukiernik, złota medalistka Olimpiady Kulinarnej IKA 2020 oraz Mistrzostw Świata.

Te nazwiska mówią same za siebie i są gwarancją wysokiej jakości pokazów. A to nie jedyne wydarzenie o tematyce kulinarnej.

O Master Class Show

CHEFS ACADEMY

 

Dzięki nawiązaniu szerszej współpracy z magazynem Restaurant Management, podczas targów odbędą się także 3-dniowe warsztaty ze znakomitymi szefami kuchni:

4.10.2021

FINE DINING, CZYLI UCZTA DLA ZMYSŁÓW - jedyny w Polsce warsztat na produktach Sosa Ingredients - warsztat z Filipem Cwojdzińskim

5.10.2021

MIĘSNA KLASYKA W NAJLEPSZYM WYDANIU warsztaty z Dawidem Łagowskim

6.10.2021

WEGE INSPIRACJE OD TOMKA PUROLA - warsztat poprowadzi Tomasz Purol - szef kuchni, zwycięzca V edycji programu TOP CHEF.

Chef's Academy - ZAPISY

WYDARZENIA DLA BRANŻY PIEKARSKIEJ

Odbędą się także Forum Piekarskie – Zdrowe Pieczywo i konkurs dla piekarzy Master Baker.