Sześć pawilonów tegorocznych targów
Targi POLAGRA odbywają się pod hasłem „Zaprojektowane ze smakiem”. To wokół niego powstaje wielopoziomowe środowisko branży spożywczej i HoReCa. W tym roku zaplanowano je w aż sześciu pawilonach, które zapewnią idealne warunki dla wystawców i zwiedzających.
Szeroki wachlarz potencjalnych wystawców i spodziewane duże grono zwiedzających POLAGRY sprawiają, że targi zostały zaplanowane w aż sześciu pawilonach. Wystawcy otrzymują więc możliwość jak najlepszej lokalizacji swojego stoiska i znalezienia się w najbardziej dogodnym miejscu, w którym odnajdą ich zwiedzający.
Wśród aktualnych wystawców POLAGRY 2023 są już liderzy salonów Food, Foodtech i Horeca. Warto do nich dołączyć, jeśli twoja firma działa w obszarach takich jak:
- rozwiązania i technologia dla przemysłu spożywczego,
- produkty spożywcze w tym oleje i tłuszcze, produkty zbożowe, sosy, dodatki,
- sprzęt i produkty dla punktów convinense,
- dania gotowe,
- wyroby i technologia dla piekarnictwa,
- surowce, dodatki do produkcji żywności, zioła, przyprawy, orzechy, suszone owoce,
- kawa, herbata, woda, soki, napoje,
- świeże owoce, warzywa, grzyby, przetwory i mrożonki,
- mięso, wędliny, ryby i produkty mleczne,
- żywność ekologiczna, naturalna i tradycyjna, żywność funkcjonalna,
- produkty dla osób z nietolerancją glutenu, laktozy i diabetyków,
- marka własna i produkcja kontraktowa,
- logistyka dedykowana produktom spożywczym wymagającym transportu i przechowywania z zachowaniem odpowiedniej temperatury,
- sprzęt i produkty dla branży HoReCa.
To właśnie w Poznaniu, 27–29 września, podczas targów POLAGRA, spotkasz najważniejszych zwiedzających, z których 80 proc. to osoby podejmujące kluczowe decyzje w swoich firmach.