Organizator:

Sześć pawilonów tegorocznych targów

Podziel się

Targi POLAGRA odbywają się pod hasłem „Zaprojektowane ze smakiem”. To wokół niego powstaje wielopoziomowe środowisko branży spożywczej i HoReCa. W tym roku zaplanowano je w aż sześciu pawilonach, które zapewnią idealne warunki dla wystawców i zwiedzających.

Szeroki wachlarz potencjalnych wystawców i spodziewane duże grono zwiedzających POLAGRY sprawiają, że targi zostały zaplanowane w aż sześciu pawilonach. Wystawcy otrzymują więc możliwość jak najlepszej lokalizacji swojego stoiska i znalezienia się w najbardziej dogodnym miejscu, w którym odnajdą ich zwiedzający.

Wśród aktualnych wystawców POLAGRY 2023 są już liderzy salonów Food, Foodtech i Horeca. Warto do nich dołączyć, jeśli twoja firma działa w obszarach takich jak:

  • rozwiązania i technologia dla przemysłu spożywczego,
  • produkty spożywcze w tym oleje i tłuszcze, produkty zbożowe, sosy, dodatki,
  • sprzęt i produkty dla punktów convinense,
  • dania gotowe,
  • wyroby i technologia dla piekarnictwa,
  • surowce, dodatki do produkcji żywności, zioła, przyprawy, orzechy, suszone owoce,
  • kawa, herbata, woda, soki, napoje,
  • świeże owoce, warzywa, grzyby, przetwory i mrożonki,
  • mięso, wędliny, ryby i produkty mleczne,
  • żywność ekologiczna, naturalna i tradycyjna, żywność funkcjonalna,
  • produkty dla osób z nietolerancją glutenu, laktozy i  diabetyków,
  • marka własna i produkcja kontraktowa,
  • logistyka dedykowana produktom spożywczym wymagającym transportu i przechowywania z zachowaniem odpowiedniej temperatury,
  • sprzęt i produkty dla branży HoReCa.

To właśnie w Poznaniu, 27–29 września, podczas targów POLAGRA, spotkasz najważniejszych zwiedzających, z których 80 proc. to osoby podejmujące kluczowe decyzje w swoich firmach.

Masz pytania? Zapraszamy do kontaktu!

Paweł Flachmański
Paweł Flachmański
Sylwia Rogowicz
Sylwia Rogowicz
Daria Maciejewska
Daria Maciejewska
Filip Głogowski-Kurpisz
Filip Głogowski-Kurpisz
Zapytaj o ofertę dla siebie Kontakt z naszym zespołem