Organizator:

Jak finansowo motywować pracowników gastronomii? Paweł Gruba zaprasza na szkolenie i debatę

Podziel się

Targi to nie tylko miejsce spotkań z wystawcami, ale też przestrzeń, w której można pozyskać bezcenną kontakty i wiedzę. Okazji ku temu będzie sporo, także dla świata gastronomii. Doskonale znany w świecie gastronomii Paweł Gruba zaprosi na szkolenie, a następnie, powiązaną z nim, dyskusję ze swoimi gośćmi.

Paweł Gruba, manager znany z „Hell's Kitchen – Piekielna Kuchnia” powie jak finansowo doceniać pracowników, a jednocześnie nie generować kosztów nie do udźwignięcia dla firmy. Podpowie jak sprawić, żeby kucharze, pomocnicy, kelnerzy, barmani (i ich pracodawcy!) mieli poczucie finansowej sprawiedliwości i satysfakcji. O tym usłyszymy w środę, 25 września, w trakcie mini-szkolenia pt. „Skuteczny system motywacyjno-prowizyjny na kuchnię, bar i salę”.

Po jego zakończeniu Paweł Gruba zaprosi na scenę poznańskich i wrocławskich szefów kuchni i restauratorów – doskonale znanych w świecie gastronomii ekspertów. W dobie rosnących kosztów i rynku pracownika temat dyskusji wydaje się jak najbardziej na czasie.

Pomysłami, praktyką i wiedzą podzielą się: Michał Kuter – właściciel restauracji A nóż widelec, Monika Kasprzak – właścicielka i sushi masterka Nare Sushi, Dawid Łagowski – szef kuchni w Hotel Illon, Młyńska 12 i Wojciech Klimas – szef kuchni i właściciel restauracji Klimat.

Wraz z prowadzącym zastanowią się, jak optymalizować koszty pracownicze, zachowując wysokie zaangażowanie zespołu.

Zarejestruj się i odbierz zaproszenie Program wydarzeń