Smaki Roztocza na poznańskiej POLAGRZE
Manufaktura Kulinarna pod Lasem poszukuje klientów biznesowych.
Manufaktura Kulinarna pod Lasem działa już od ponad 20 lat. Rozpoczynała od dostaw gotowych posiłków bezpośrednio do klientów. Później przyszła kolej na wprowadzenie pierogów do sklepów, początkowo do 7, a później już do 15. Następnie oferta rozszerzona została o gołąbki, krokiety i kopytka.
W toku dalszego rozwoju firma wprowadziła pakowanie produktów w atmosferze ochronnej zajęło nam rok, co sprawiło, że produkty mogą przechowywane od 14 do 21 dni i śmiało podróżować po Polsce, do klientów ceniących tradycyjne potrawy.
Jedzenie produkowane w Manufakturze nie zawiera żadnych sztucznych składników, jest 100% zdrowe i naturalne, a produkty wykorzystywane do jego produkcji pochodzą wyłącznie z pięknego Roztocza.
Zachęcamy do spotkania z przedstawicielami firmy podczas targów POLAGRA.
Firmy, które chcą dołączyć do grona wystawców zapraszamy do kontaktu.