Atuty dla wystawców, atuty dla zwiedzających

Alternatywne źródła białka prawdziwą nadzieją dla klimatu

Co z tym cukrem? Klienci widzą braki, a popyt przegonił podaż

Żywa szkoła piekarstwa kolejny raz na POLAGRZE

Pomiędzy nauką a przemysłem. Promis-Tech dla branży spożywczej

Porozumienie ws zmniejszenia zapotrzebowania na gaz w UE

Aktualności
12-08-22 Kompleksowe targi dla branży spożywczej
Maszyny pakujące, linie produkcyjne, etykiety czy opakowania do żywności – to tylko część punktów wspólnych targów Taropak i POLAGRA, które odbędą się 26-28 września br. na Międzynarodowych Targach Poznańskich.
08-08-22 Mistrzowie i pasjonaci wypieków kolejny raz zmierzą się na POLAGRZE i zawalczą o atrakcyjne nagrody!
Profesjonaliści i miłośnicy wypieków kolejny raz zawalczą w konkursie Master Baker o tytuł mistrza i atrakcyjne nagrody. Pula nagród o wartości 30.000 zł czeka na zwycięzców w czterech kategoriach. Wielki finał na żywo 26-28 września podczas targów POLAGRA w Poznaniu.
10-08-22 Sushi robione przez roboty
Sushi Robots to europejski lider maszyn dla „japońskiej gastronomii”
04-08-22 Powstanie systemu kaucyjnego w Polsce staje się niemożliwe? Eksperci alarmują
Rozwiązania prawne zaproponowane przez Ministerstwo Klimatu i Środowiska dla systemu kaucyjnego i najnowsze, wdrażające dyrektywę Single Use Plastics powodują, że powstanie efektywnego środowiskowo i racjonalnego ekonomicznie systemu kaucyjnego w Polsce staje się praktycznie niemożliwe – uważa Polska...
03-08-22 Nowe standardy dla przemysłu spożywczego. Insort na targach POLAGRA
Insort GmbH wyznacza nowe standardy dla przemysłu spożywczego w zakresie sortowania ciał obcych, bezpieczeństwa żywności i monitorowania procesu produkcji.