Jakość mięsa na potrzeby kulinariów
Spotkanie z dr Józefem Sakiewiczem, praktykiem i ekspertem w branży kulinarnej, założycielem Instytutu Sadkiewicza CPKZ.
Jaki produkt najwyższej jakość mogą lub chcą poszukiwać konsumenci – znawcy smaków oraz najlepsi kucharze w Polsce? W jaki sposób powinna być prowadzona hodowla zwierząt ubojowych, by móc pozyskiwać pełnowartościowe mięso?
Na te i inne pytania odpowie w strefie Master Class Show, dr Józef Sadkiewicz, ekspert w dziedzinie kulinariów.
Do udziału w spotkaniu zapraszamy kucharzy i menedżerów restauracji. To niewątpliwie będzie bardzo ważna lekcja, z której wnioski przełożą się na jakość dań, a w dalszej kolejności na liczbę lojalnych klientów.
Spotkanie odbędzie się w środę, 6 października, podczas targów POLAGRA.
Zapraszamy! Strefa Master Class Show w pawilonie 5, godz. 10.30!