Warsztaty foodowe
15.09.2020 12:51:28
Jak zarabiać więcej na pieczywie? Wprowadzenie wyjątkowej oferty gastronomicznej do piekarni, cukierni i kawiarni. Urozmaicenie oferty lokali o małych powierzchniach. Wykorzystanie kuchni centralnej w usprawnieniu procesów tworzenia sieci gastronomicznej. Dedykowane menu – intuicyjna forma. Szybkie wdrażanie personelu i skrócenie czasu obsługi.
Przestrzeń warsztatowa w pawilonie nr. 5, stoisko 116
* Ilość miejsc ograniczona.


WARSZTATY FOODOWE 13.00 – 14.00
Poniedziałek 28.09
Jak zarabiać więcej na pieczywie? Wprowadzenie wyjątkowej oferty gastronomicznej do piekarni, cukierni i kawiarni.
Warsztaty będą miały mocno praktyczny charakter. Pokażemy jak w krótkim czasie przy pomocy jednego pieca możemy zwiększyć food cost w piekarni, cukierni i kawiarni. Warsztaty będą inicjowały burzę inspiracji i pokażą uczestnikom jak wprowadzenie niewielkiej dodatkowej oferty wpłynie na rozwój lokalu.
Wtorek 29.09
Urozmaicenie oferty lokali o małych powierzchniach. Wykorzystanie kuchni centralnej w usprawnieniu procesów tworzenia sieci gastronomicznej.
Dla osób prowadzących lokale o małych powierzchniach, które nie chcą wprowadzać ograniczeń w ofercie, przedstawimy koncepcje kuchni centralnej. Jest to również idealne rozwiązanie dla firm, które już mają centralną produkcję, a chcą znaleźć dodatkowe
Środa 30.09
Dedykowane menu – intuicyjna forma. Szybkie wdrażanie personelu i skrócenie czasu obsługi.
Na warsztatach pokażemy rozwiązania, które pozwalają w łatwy sposób wdrożyć nowy personel do pracy, a także skrócą czas obsługi gości lokalu. Razem z uczestnikami stworzymy menu, które w prosty i szybki sposób będzie mogło zostać wdrożone w nowym lokalu.
Przestrzeń warsztatowa w pawilonie nr. 5, stoisko 116
* Ilość miejsc ograniczona.